نحوه اجرا و نصب تابلو کامپوزیت

مادۀ کامپوزیت در صنایع بسیاری از جمله تابلوسازی، دندان‌پزشکی، ساخت قطعات هواپیما و… کاربرد دارد. کامپوزیت از ترکیب چند ماده تولید می‌شود و مقاومت و استحکام بالایی دارد. این محصول علاوه‌بر این‌که در برابر رطوبت و نور خورشید دچار آسیب و خرابی نمی‌شود، نسبت به ضربه و فشار هم مقاوم است، دچار خراشیدگی و خط‌و‌خش نمی‌شود و البته وزن سبکی دارد. مجموع این دلایل کامپوزیت را به ماده‌ای محبوب در تابلوسازی تبدیل کرده است. در این مطلب به بررسی ویژگی‌ها و نحوۀ نصب تابلو کامپوزیت می‌پردازیم.

ویژگی‌های برجستۀ تابلو کامپوزیت

ورق کامپوزیت از ترکیب 2 لایه آلومینیوم و یک لایه پلاستیک پلی‌اتیلن، و چسب پلیمری تشکیل شده است. این محصول وزنی سبک دارد؛ اما بسیار محکم و مقاوم است. لایۀ خارجی ورق کامپوزیت با استفاده از رزین یا مواد دیگر پوشانده می‌شود تا سطحی براق، صیقلی و مقاوم به خط‌و‌خش ایجاد کند.

لایۀ خروجی کامپوزیت در رنگ‌ها و طرح‌های مختلفی تولید می‌شود و همچنین ضخامت ورق‌های کامپوزیت می‌تواند متفاوت باشد. از این محصول می‌توان در نماهای مختلف استفاده کرد. کاربرد این ماده در تابلوسازی موجب تولید محصولاتی جذاب، سبک و مقاوم شده است و در میان مشتریان محبوبیت فراوان دارد.

چالش‌های ساخت و نصب کامپوزیت تابلو

انواع مختلف تابلوهای تبلیغاتی را می‌توان روی ورق‌های کامپوزیت نصب کرد. برای مثل در تابلو فلزی، با نصب کامپوزیت تابلو می‌توانید محصولی مقاوم‌تر و ماندگارتر داشته باشید.

هنگام نصب کامپوزیت تابلو باید از جنس مواد اولیه اطمینان حاصل کنید. استفاده از مواد بی‌کیفیت موجب می‌شود که محصول نهایی، زیبایی و جذابیت لازم را نداشته باشد و نصب کامپوزیت تابلو با مشکل‌هایی روبرو شود.

عوامل تعیین‌کنندۀ قیمت تابلو کامپوزیت

قیمت این تابلو براساس موارد مختلفی اعم از هزینۀ مواد اولیه، هزینۀ دستگاه‌ها، ضخامت و ابعاد ورقه‌ها، کیفیت تولید و مواردی مانند آن تعیین می‌شود. ورق‌های کامپوزیتی که ویژۀ تابلوسازی تولید می‌شوند، نسبت به سایر محصولات ارزان‌تر هستند. باید در نظر داشت که نرخ ارز و نرخ تورم هم در تعیین قیمت این محصول مؤثر است. برای اطلاع از قیمت دقیق تابلو کامپوزیت بهتر است با شرکت سازندۀ تابلو تماس بگیرید. در ادامه نگاهی دقیق‌تر می‌اندازیم به برخی از عوامل تعیین‌کنندۀ قیمت این تابلوها:

طرح ورق کامپوزیت

کامپوزیت‌های طرح‌دار قیمت بالاتری نسبت‌ به کامپوزیت‌های ساده دارند. این ورق‌ها در طرح‌های سنگی، چوبی، هندسی، فانتزی و… عرضه می‌شوند.

تکنیک نورپردازی

استفاده از تکنیک‌های نورپردازی روی تابلو، برای مثال: پانچ لبه‌ها، باعث افزایش قیمت تابلو می‌شود. تکنیک پانچ شامل سوراخ کردن لبه‌های تابلو با استفاده از دستگاه پانچ می‌شود. نور لامپ‌ها پس از عبور از داخل این سوراخ‌ها جلوه‌ای تماشایی و جالب‌توجه پیدا می‌کند. نورپردازی تابلو کامپوزیت را می‌توان از طریق تکنیک نور اندریک یا همان نور مخفی نیز اجرا کرد. در این شیوه لامپ‌های SMD پشت تابلو نصب می‌شوند و اطراف تابلو هاله‌ای نورانی ایجاد می‌کنند.

ابعاد و ضخامت

تابلو کامپوزیت را می‌توان در ابعاد و ضخامت‌های متنوع سفارش داد. هرچه اندازۀ ورق‌ کامپوزیت بزرگ‌تر باشد یا ضخامت آن بیشتر باشد، قیمت تابلو هم بالاتر می‌رود.

رنگ کامپوزیت

رنگی بودن ورق کامپوزیت، قیمت آن را افزایش می‌دهد. قیمت برخی از رنگ‌ها ممکن است، بالاتر باشد، برای مثال کامپوزیت طلایی‌رنگ از قیمت بالاتری برخوردار است.

تکنیک ساخت

استفاده از تکنیک‌های پیشرفته در ساخت تابلو می‌تواند قیمت آن را افزایش دهد. این تکنیک‌ها شامل برش قطعه‌های کامپوزیت، چسب‌کاری‌های مورد نیاز، ایجاد افکت‌های نوری و رنگی و موارد دیگر است.

روش نصب تابلو کامپوزیت

نباید اهمیت نصب تابلو را دستِ‌کم بگیرید. نصب نامناسب تابلو ممکن است، باعث خرابی آن شود و تمام زحمت‌هایی را که برای طراحی و ساخت تابلو کشیده‌اید، هدر بدهد. اجرا و نصب تابلو کامپوزیت نیازمند انجام زیرسازی و آماده‌سازی محل نصب است. تابلو با استفاده از اتصالات آلومینیومی یا جوشکاری در محل نصب محکم می‌شود.

محل نصب تابلو هم بسیار مهم است؛ یک تابلوی عالی اگر در مکانی نامناسب نصب شود، نمی‌تواند بازخوردی را که از آن انتظار دارید محقق کند. به‌منظور جلوگیری از این موارد، بهتر است نصب تابلو کامپوزیت را به افرادِ کاردان بسپارید. بسیاری از شرکت‌های تابلوسازی خدمات نصب را هم ارائه می‌دهند؛ پیش از اقدام به خرید بهتر است از این موضوع اطمینان حاصل کنید.

نکات مهم در هنگام نصب تابلو کامپوزیت

هنگام نصب تابلو کامپوزیت بهتر است به مواردی توجه داشته باشید.

  • اندازۀ تابلو باید با محل نصب آن هماهنگی داشته باشد. اگر تابلو بسیار کوچک باشد، از فاصلۀ دور دیده نمی‌شود و اگر بیش از حد بزرگ باشد، نصب آن دشوار یا غیرممکن می‌شود.
  • سعی کنید تابلو را در مکانی پر رفت‌وآمد نصب کنید تا در دید همگان باشد.
  • سردر مغازه یا پشت‌ِبامِ ساختمان، یکی از بهترین مکان‌ها برای نصب تابلو کامپوزیت است.
  • بهتر است تابلو را در جایی نصب کنید که به آن دسترسی دارید، تا در صورت نیاز به تعمیر یا جابه‌جایی به‌زحمت نیفتید.
  • هنگام نصب تابلو کامپوزیت به موارد احتیاطی توجه داشته باشید تا از آسیب به تابلو یا خودتان پیشگیری کنید.

کلام آخر

در این مطلب دربارۀ اجرا و نصب تابلو کامپوزیت صحبت کردیم. کامپوزیت به‌دلیل سبکی، مقاومت، استحکام و دارا بودن سطح صاف و صیقلی، در صنایع بسیاری پرکاربرد است. از این ماده در تولید تابلو هم استفاده می‌شود. تابلوهای کامپوزیتی در برابر رطوبت و نور خورشید از ماندگاری بالایی برخوردار هستند و نیازی به تعمیر پیدا نمی‌کنند. این تابلو وزن سبکی دارد و بنابراین جابه‌جایی آن راحت است. به‌منظور نصب تابلو کامپوزیت باید به موارد مهمی مانند تناسب اندازۀ تابلو با ابعاد محل نصب، در دیدِ عموم بودنِ تابلو و… دقت داشته باشید و بهتر است این کار را به افراد حرفه‌ای بسپارید. در بیشتر موارد، پشتِ‌بام ساختمان‌ها و سردر مغازه‌ها مکان مناسبی برای نصب تابلوهای تبلیغاتی به‌شمار می‌رود.

اگر قصد نصب تابلو کامپوزیت را دارید می‌توانید با شرکت تابلوسازی دیبا تماس بگیرید. این شرکت، تولید انوع تابلوهای باکیفیت را برعهده دارد و سفارش‌های مشتریانش را در سریع‌ترین زمان و با بهترین کیفیت عرضه می‌کند.

wiedehopf

دیدگاهتان را بنویسید

تماس